Os

Vi er nogle kunstneriske sjæle, som deler værksted i Lynæs.

Her vil vi arbejde, inspirere og holde workshops.


Velkommen
Elsebeth Nederlund


Billedkunstner.

Tegner, trykker grafik, skaber artistbooks og leger med ord.

Min kreativitet kommer ikke af at forsøge at få noget til at ligne, eller at gøre det jeg plejer. Den er ret sky over for forventninger. Derfor arbejder jeg helst med benspænd, der gør, at jeg ikke kan være i kontrol. Hvad sker der, når jeg f.eks. tegner med to blyanter på én gang eller arbejder med tidsbegrænsning. Eller når et billede og et par ord finder hinanden i xerolitografierne - det kan blive ved med at overraske mig, at der opstår små historier som jeg ikke har planlagt.

Tit har det irriteret mig, at jeg starter ud på gyngende grund, før noget interessant dukker op. Efterhånden må jeg erkende, at det er vejen. Jeg har simpelthen bare lyst til at udforske det, der ligger uden for rammen.Neel Böcher Frimand


Billedkunstner, keramiker og kunstterapeut.

Se mere på www.antroarte.com


Tanker

- omveje og vildveje


Kender du det, en gang i mellem står det lysende klart, hvad der er det rigtige at gøre? Og så er der alt det ind i mellem, hvor ting driller, mislykkes og ikke vil falde i hak.


Så hjælper det lidt at støtte sig op af nogen. At være i en gruppe, der kan trøste og vejlede. Men dybest set opnår jeg kun fred med alle mine fejl og mangler, den dag jeg begynder at være overbærende og blid ved mig selv.


Især i starten. I starten af dagen, i starten af året, i starten af livet. Jeg må bære over med mig selv og begynde at forvente fejl. For jo mere jeg slapper af, jo bedre går det. Måske er det kun 2 ud af 100 forsøg, der bliver gode. Og hvad så! Jeg skyder bare løs med livets kamera.


Det tager lang tid og mange eksperimeter at blive god til noget, så jeg kan lige så godt nyde rejsen derhen. Undervejs opdager jeg muligvis min helt egen vej, noget der opstår ud af en "fejl", og jeg finder ud af, at målet har flyttet sig. Faktisk er det omvejene og vildvejene, der er de mest interessante. På den måde har jeg fundet hjem til mig selv.


Lykke på rejsen!